Over Bureau Techniek

Bureau Techniek opent een nieuwe vestiging in Assen

DSC 408 Robin
Leestijd: 3 min

Goed nieuws voor technische professionals en bedrijven in Drenthe en Groningen: sinds 1 oktober is onze nieuwe vestiging in Assen geopend. Wij begrijpen de uitdagingen van de krappe arbeidsmarkt en bieden vanuit Assen opleidingen en ondersteuning bij het vinden van gekwalificeerd personeel. Vestigingsmanager Robin van der Velde vertelt meer over de rol van Bureau Techniek in de regio.

Expert in de technische sector

Of het nu gaat om ervaren vakmensen, jong talent of mensen die zich willen laten omscholen, wij staan voor iedereen klaar. Al 8 jaar lang krijgen wij van zowel technische bedrijven als professionals het vertrouwen om ze te helpen bij hun zoektocht. Zo zegt Robin: “Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen wij de uitdagingen en kansen binnen de techniek, en zetten we ons in om zowel werkgevers als professionals te ondersteunen in hun groei.” Bij Bureau Techniek vinden we, in de continu veranderende markt, langdurige relaties belangrijk. “Wij gaan altijd voor de lange termijn relaties, dat is dan ook de reden dat we vanuit Bureau Techniek werken met vaste contactpersonen.”

De perfecte match begint met oprechte interesse

De technische industrie is in zowel Drenthe als Groningen groot. Voor professionals is er daardoor een groot aanbod aan werk en voor bedrijven is er veel concurrentie. Door te kijken naar de wensen en behoeften van zowel professionals als bedrijven, kunnen wij de perfecte matches maken. “We willen dat mensen blij zijn met hun nieuwe baan, en dat begint met oprechte interesse en het meedenken vanuit de professional”, aldus Robin. Als een professional blij is met zijn/haar baan, is dit op lange termijn van grote meerwaarde voor het bedrijf. We investeren in de relaties die we hebben, zodat we bedrijven en professionals echt kunnen ondersteunen. “Uiteindelijk zijn wij ervoor om bij te dragen aan het werkgeluk van onze professionals en de groei van onze opdrachtgevers.”

Bureau Techniek Assen

Omscholen in de techniek

Gezien de grote behoefte aan technische professionals, bieden wij kandidaten de kans om zich te laten omscholen naar de techniek, zonder dat dit een financieel risico met zich meebrengt. Door middel van een omscholingstraject krijgen professionals de kans om een baan in de techniek te combineren met een gecertificeerde opleiding. Zo betalen wij de opleiding, krijgen ze volledig salaris vanaf het eerste moment, hebben ze keuze in functie en opleidingsrichting én hebben ze baangarantie. Met onze techniekscan kunnen geïnteresseerden kijken of de techniek bij hen past. Middels deze weg proberen wij meer kandidaten te enthousiasmeren voor de technische sector.

Ben je op zoek naar een recruitmentpartner om professionals te vinden, of ben je zelf een professional die een nieuwe technische uitdaging zoekt? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Artikel delen: