Bureau Techniek


Diensten

Bureau Techniek is de schakel naar de beste baan. Hoofdzakelijk binnen de volgende branches hebben we een grote diversiteit aan medewerkers geplaatst:

Machinebouw; Constructie; Installatietechniek; Scheeps- en jachtbouw; Groenvoorziening; Bouwnijverheid; Industrie & logistiek.

Detacheren, uitzenden, werving- en selectie, payrolling, testen, opleiden en advies behoren tot onze kernactiviteiten. Techniek is onze passie. Wij zijn Bureau Techniek. De schakel naar de beste baan. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Dienst

Uitzenden

Bureau Techniek bemiddelt de beste kandidaten naar de mooiste banen. Naast het vinden van de juiste kandidaat is de administratieve organisatie van Bureau Techniek een zekerheid m.b.t. het naleven van wet- en regelgeving.

Dienst

Werving- en selectie

Is uitzenden geen optie maar wilt u zelf een kandidaat aannemen op contract? Dan is Werving & Selectie een prima alternatief.

Dienst

Payrolling

Bureau Techniek verzorgt voor veel opdrachtgevers het administratieve proces van een werkgever; payrolling. De kandidaat staat bij Bureau Techniek op de loonlijst en tegen een gereduceerd tarief t.o.v. het reguliere uitzendtarief ontzorgen wij opdrachtgevers en/of worden risico’s verlegd.

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.